ЗА НАС

ЗА CHAMÄLEON GMBH

Chamaeleon идва от Германия с истински немски характер, посветен на стандарта „Произведено в Германия“. Неговата история започва като марка „направи си сам“ за немския пазар, но преди 20 години тя навлиза успешно в сектора на професионалните продукти. Седалището на компанията се намира в Хайделберг, а складът- в Хале- северната част на Германия, където има оптимална връзка с международните логистични маршрути и пристанището за контейнери в Хамбург.

Производствените мощности на Chamaeleon се намират в няколко области на Германия като основната фабрика е в Шверте- едно от най-старите производства за кит в Европа.

Асортиментът на Chamaeleon включва широка гама продукти като основният фокус е поставен върху китове, лакове, грундове, полиращи продукти и аерозолни покрития. Качеството на продуктите не само се потвърждава със сертификати, но се доказва главно от лоялността на милиони специалисти в авторепаратурния бранш по целия свят.

Chamaeleon е популярна марка и се ползва с доверие в глобален мащаб. Продуктите се използват в много страни с различни икономически и климатични условия, като се представят отлично както в суровия климат на Исландия и влажността на Виетнам, така и в горещия климат на Мексико.

Chamaeleon предоставя на клиентите си не само експертна техническа информация, но и осигурява различни обучения на своите дистрибутори и крайни потребители по целия свят.

Chamaeleon използва всички съвременни инструменти, за да достигне до своите клиенти.

Можете да намерите информация за Chamaeleon на почти всяка платформа за социални медии и да зададете въпрос или да оставите отзиви и да сте сигурни, че винаги ще получите отговор.

Chamaeleon се стреми към високо качество, произведено в Германия, отговарящо винаги на изискванията за качество на пазара, разработване на нови продукти, които да бъдат иновативни и актуални, за да предложи на клиентите си само най-добрите решения.

 

Chamaeleon означава обслужване от най-високо ниво, иновации, гъвкавост и напредък.

Марката, на която можете да се доверите!

ЗА ЕСКЛИПС 99 ЕООД

Ние, Есклипс 99 ЕООД, сме официален партньор на Chamaeleon за България от 10 години.

При нас можете да откриете всички продукти, от които се нуждаете.

Поддържаме и развиваме асортимента, като за нас е от изключителна важност да предлагаме най- новите продукти, от които се нуждае пазара. Затова и нашите партньори от Chamaeleon са се доверили на нас.

Доверете се и Вие!
Image